برای اینکه روغن موقع سرخ کردن مواد غذایی کف نکند و یا کمتر کف کند راهکارهایی وجود دارد که در زیر میخوانید.
به گزارش همشهری آنلاین، حتما برای شما هم پیش آمده است که موقع سرخ کردن برخی غذاها مانند انواع کوکو و کتلت با کف کردن روغن روبهرو شدهاید. اگر میخواهید علت آن را بدانید و از آن جلوگیری کنید اینفوگرافیک زیر را ببینید:
- راهنمای تبدیل درجه فارنهایت به سانتیگراد و بالعکس

کد خبر 755777 منبع: همشهری آنلاین
-
آبمیوهای که چندین برابر قویتر از شربت سرفه است
-
دلایل کف کردن روغن هنگام آشپزی | با این روشها از کف کردن روغن جلوگیری کنید
-
این تصاویر اسفبار دل هر ایرانی را به درد میآورد
-
هک همزمان ۲ هواپیمای دشمن در مرز هوایی ایران | ما مکالمات خلبان دشمن را داریم | هواپیمای دشمن شروع به انتشار امواج برای جمعآوری اطلاعات کرد اما …
-
تشکیل پرونده قضایی برای دو بازیگر زن سرشناس
-
ایران چند فرد و نهاد اروپایی و انگلیسی را تحریم کرد
-
سخنگوی دولت: خود را مکلف میدانیم پیشگام اجرای قوانین حجاب باشیم | مردم از دولت انتظار دارند
-
عکس | تصویر متفاوتی از ساپینتو وقتی آل کثیر ضربه نهایی را زد
-
آخرین وضعیت خرید و فروش در بازار مسکن ؛ فروشندگان بیشتر از خریداران شدند | خانه ارزان می شود؟
-
تشکیل پرونده قضایی برای دو بازیگر زن سرشناس
-
مرگ ناگهانی فوتبالیست ایرانی | اتفاق تلخ در جریان بازی
-
مردم برای این بازیگر سرشناس دعا کنند
-
چگونه تنها با خوابیدن لاغر شویم
-
دربی مربی بزرگ می خواهد نه مثل ساپینتو | با بیرون رفتن این بازیکن تا صبح هم نمی شد به بیرانوند گل زد!
-
عکس | استوری بی سابقه عابدزاده در خصوص برد پرسپولیس برابر استقلال
-
آمریکا ۵ مقام ایرانی را به بهانه نقض حقوق بشر تحریم کرد
-
خوشحالی جنجالی مدیر استقلال بعد از شکست در دربی | دیگر خداحافظ آقای ساپینتو!
-
آبمیوهای که چندین برابر قویتر از شربت سرفه است
-
عکس نایاب از ناصر الدین شاه و زنان اندرونی | ژست شاه قاجار را ببینید!
-
سرخ کردن بدترین شیوه استفاده از روغن است
-
این روغن مناسب سرخ کردن نیست
-
با مصرف این روغنها عمر خود را افزایش دهید
-
راهنمای تبدیل درجه فارنهایت به سانتیگراد و بالعکس